Om oss

DomenePorten.no har til hensikt å være den foretrukne plattformen for bedrifter som er opptatt av å få sitt domene satt opp på en sikker måte som forhindrer hacking og misbruk av nettsiden.

Hvorfor bruke oss

 

DomenePorten.no ligger under Portalen Gruppen AS, som blant annet står bak Forsikringsportalen.no og en rekke andre tjenester.

Drift av ulike portaler har gitt oss innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer når det kommer til sikring av websider. 

Flere studier viser at over 90% av alle hackerangrep blir utført av bots/script som søker etter sårbarheter på web applikasjoner. Og at det kun tar 30-45 i snitt før en ny hjemmeside uten besøk blir identifisert av en bot. Likevel har de færreste bedrifter på plass gode beskyttelsestiltak for å minimere risikoen for sikkerhetshendelser. 

Skylden for at så få bedrifter har innført gode tiltak for å beskytte seg må delvis tilskrives at cybersikkerhetsbransjen er kompleks og krever tunge implementeringsprosesser. Diverse aktører påstår de har den unike oppskriften for å motstå eller oppdage hacker angrep. Men sikkerhetskonsulentene er selgere som oftest fokuserer på 1 ting – og det er å selge dyre lisenser til sine egne tjenester. Mange av løsningene er også reaktive istedenfor proaktive, som betyr at de ikke forhindrer angrep.

Vi tilbyr en innovativ 8-lags proaktiv og reaktiv beskyttelse for domener som gir beskyttelse mot misbruk og hacking til en fornuftig pris. Løsningen beskytter både mot angrep og utfører skanninger hver dag for å oppdage malware og sårbarheter.

Teknologien blir levert i samarbeid med en bransjeleder innen cybersikkerhetsforsvar og etterretningsløsninger. En samlet løsning som utnytter over 20 års praktisk erfaring med det siste innen cloud computing, kunstig intelligens og maskinlæringsteknologier for bedre trusselidentifikasjon, overvåking og skadebegrensning.

 Telefonnummer: 21 89 99 99

DomenePorten.no ligger inn under Portalen Gruppen AS

Org nr 899 551 222