– Erstatter trege tradisjonelle webhotell og dyre webutviklere

Alt annet blir gammeldags og komplisert

DomenePorten gir vanlige bedrifter uten interne programmere mulighet til på egenhånd å lage og drifte en fullskala WordPress hjemmeside inkludert webhotell, sikkerhet og support.

Kun kr 9.900,- i oppsettskostnad og kr 3.900,- per mnd. inkludert teknisk server support.

 

s

En hel bransje som villeder

Igjen og igjen ser vi små bedrifter som er blitt solgt inn på nettsideløsninger som er umulig å administere selv, ikke skalerbare eller som er vanskelige å få synlig på Google.

Fordi inntektsmodellen til de fleste webbyråene er å fakturere timer de selger, ser vi ofte at de tilbyr hjemmesider som ikke er tilrettelagt for å kunne bli administrert av kundene selv. En hjemmeside vil alltid ha behov for fortløpende endringer i tekst og bilder – derfor vil kostnaden bli høy om du må betale timepriser for hver endring. Vi forstår at en hjemmeside er dynamisk – under konstant utvikling. Derfor tilbyr vi en løsning som lar våre brukere selv administrere hjemmesiden.

Vi ser også mange eksempler på bedrifter som har blitt solgt inn på løsninger på lukkede plattformer hvor det skal være lekende enkelt å lage alt selv. Problemet er at disse plattformene er bedriftens egenutviklede plattformer med store begrensninger i forhold til synlighet på Google, funksjonalitet og skalerbarhet.

Med DomenePorten blir det enkelt

WordPress er den mest brukte plattformen av både små, mellomstore og store bedrifter, og er blant annet valgt av CNN, New York Times og eBay. Årsaken til populariteten er brukervennligheten, funksjonaliteten og skalerbarheten. Plattformen støtter de fremste modulene for søkemotoroptimalisering for økt synlighet i Google sitt søkeresultat.

Til nå har det vært vanskelig for bedrifter uten interne programmere å lage sin egen WordPress side. Oppsett og endringer har vært altfor komplisert og de fleste forsøk ender opp med timevis av bortkastet tid.

Noen webhotell aktører reklamerer med 1-klikks installering av WordPress, men utelater å fortelle at du må ha god forståelse for WordPress for i det hele tatt å klare å komme igang.

Dette har vi ønsket å gjøre noe med!

Med DomenePorten kan bedrifter uten egne IT ansatte enkelt komme i gang med å bygge sin egen WordPress hjemmeside på en fullverdig plattform uten begrensninger på funksjonalitet eller antall sider.

Gjennom vår plattform får du tilgang til et komplett oppsett på WordPress sin plattform hvor lisenser og webhotell er inkludert for en fast pris i året.

Du får en brukervennlig hjemmeside med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør at du selv kan administrere hjemmesiden, og dermed slipper du unna dyre konsulenthonorarer for hver gang du skal gjøre en endring.

Dra og slipp

Sidebyggeren gjør at selv de med ingen kodekunnskap kan lage profesjonelle nettsider med dra and slipp funksjonalitet. Fargevalg, skriftstørrelse, linjemellomrom, bilder – alt kan enkelt endres via sidebyggeren.

Mange Ulike Layout Valg

R

Vertikal & Topp Navigasjon

Legg enkelt til flere navigasjonsmenyer.
R

Flere Overskrift Valg

Varier enkelt farge og størrelse på overskrifter.
R

Full Bredde eller Boxed versjon

Velg enkelt hvordan layout du ønsker på nettsiden.

Legg enkelt til ulike spesialmoduler

Sirkelteller

Nummerteller

%

% teller

  • Søylediagram teller
  • Søylediagram % teller 0% 0%

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Elegante Ikoner

Tilgang til nesten 400 ikoner i den avanserte sidebyggeren.

Mobiltilpasset

50% av all trafikk på internett i dag, skjer igjennom mobile enheter. Vår løsning fungerer like godt på mobil og nettbrett som på en vanlig desktop.

Kjerne Funksjonalitet

Avansert Sidebygger

Den avanserte sidebyggeren gjør at du kan bygge profesjonelle og unike sider visuelt, uten å skrive en eneste linje med kode. Aldri tidligere har det vært så enkelt å lage en profesjonell nettside.

Forhåndslagde Layouts

Du får en nettside med forhåndsdefinerte layouts, slik at du enkelt kan komme i gang. Disse kan du forandre på akkurat som du ønsker og kan bli brukt som en start for å lage sitt eget preg.

Responsivt Design

Nettsiden vil se bra ut uansett hvordan du velger å konfigurere og bygge opp nettsiden. Hver enkelt modul vil forandre seg til skjermen til brukeren, uansett om han er på en vanlig datamaskin, nettbrett eller mobil.

Importer & Eksporter Layouts

Når du lager en ny layout som du gjerne vil bruke igjen på en annen underside, kan du lagre det du har laget til bibilioteket for senere bruk.

Diverse Moduler

Velg mellom en stort utvalg av moduler t il å lage din nettside. Dette er byggesteinene av temaet, og som kan brukes i alle mulige kombinasjoner for å lage unike sider.

Nettbutikk Kompatibel

Nettløsningen inkluderer støtte for nettbutikk. Last inn og installer Woocommerce med noen få tastetrykk. Woocommerce er den mest populære nettbutikken på grunn av sin brukervennlighet.

Vår nettsideløsning inkluderer alt du trenger:

R

Dra-og-slipp sidebygger

R

Mobiltilpasset / Responsiv

R

Bildegalleri

R

Kart

R

Google Analytics

R

Blogg

R

Statistikk

R

Kontaktskjema

R

Avanserte skjemaer

R

Integrert Video

R

Passordbeskyttede sider

R

Rolle styring

R

Referansemodul

R

Dra og slipp funksjonalitet

R

Ubegrenset antall sider

R

Over 400 ikoner til fri bruk

R

Flere profesjonelle demo sider

R

Avanserte bestillingsskjemaer

R

Slidermodul

R

Støtte for video

R

Transparente bakgrunnsfarger

R

Pristabeller

R

"Call-to-Action" knapper

R

Visuelle "tellere"

R

Dra og slipp skjemabygger

R

Multi-page skjema med progress bar

R

Skjema med kalkulering i feltene

R

Skjema med auto-utfyllelse

R

Kunderegistrering

R

Vis data fra skjemar i front-end

R

Vis data i grafer og skjemar

R

Skjema med repeterende felter

Priser

Ingen skjulte priser

Ingen skjulte priser eller kostnader. Din hjemmeside blir satt opp med WordPress installasjon og ferdig demo innhold etter ditt ønske, så du enkelt kan komme i gang uten problemer. 

Smart valg

Vi leverer profesjonelle nettsider som er skapt for å få en god synlig på Google!

Salg

Få samme funksjonalitet som de ledende salgsbedriftene bruker for å få brukerne til å klikke.
t

For hvem?

Vi er opptatt av at dette skal være et rimelig og godt alternativ for de som ønsker en attraktiv og profesjonell nettside, men som ønsker å sette sammen innholdet selv for å redusere kostnaden.

Spar penger

Med dra og slipp funksjonalitet kan du enkelt administrere din egen nettside. Da slipper du unna dyre konsulenthonorarer hver gang du skal gjøre en liten endring.

Flatpakke

Vi liker å sammenligne vår løsning med at man kjøper en flatpakket sofa fra Ikea – Med vår løsning skrur du innholdet sammen selv og reduserer kostnaden med opp mot 90%, i forhold til et tradisjonelt web byrå som har som motiv å gjøre mest mulig, for å kunne fakturere deg flest mulige timer.

Hvis du ikke ønsker å gjøre noe selv eller ønsker litt hjelp, kan en av våre hjemmeside eksperter hjelpe deg hvor du kun betaler timepris. Men vi forsøker alltid å lære deg samtidig som vi hjelper deg:)

Vi installerer et analyse verktøy så du kan se hvor de besøkende kommer fra og hva de gjør på hjemmesiden din

 

Kontroll

Forstå hvem brukerne er, hva brukerne vil, hva de bryr seg om og hva de gjør på nettsiden din ved å se data som forteller deg hvor brukerne kommer fra, hva de fokuserer på og hva de klikker på. Eliminer teorier, spekulasjoner og gjettning med fakta om hvor brukerne kommer fra og hva brukerne gjør på hjemmesiden din.

Visste du at trege nettsider blir straffet av Google med dårligere plasseringer?

Derfor leverer vi…

Ultraraske nettsider på våre dedikerte server løsninger!

Topp Sikkerhet Med Dedikert Hardware

Alle cloud servere på vår plattform er sikret med et beskyttende lag av topp moderne brannmurer. Din server blir plassert bak en sikker brannmur som begrenser uautorisert tilgang og forhindrer hacking. Vi sørger for at ditt nettsted ligger på en server som alltid er beskyttet. Vi kan også gjøre dine nettsider krypterte med SSL.

Daglig Backup

Vi sikrer dine data selv om en katastrofe inntreffer. Vi tar backup av dine data hver dag og tar vare på alle backup´er i en syklus på 8 dager.

Automatisk Patching

Hos oss slipper du å tenke på å holde din server oppdatert. Vi oppdaterer din server automatisk med firmware og OS-oppdateringer.

Bygget for skalering

Du kan når som helst velge å skalere din løsning oppover når du får behov for det. Med webhotell hos oss får du ingen begrensninger i forhold til skalering og vekst.