Domene Meglertjeneste

 

Vi hjelper deg med å kjøpe opptatte domener

Vi kontakter den nåværende eieren på dine vegne. Hvis domenet er til salgs, vil vi gjøre alt vi kan for å få det overført til deg for best mulig pris.

Meglertjenesten har en oppstartskostnad på kr 2.500,- pluss 20% honorar.

 

Bestillingsskjema Domene Meglertjeneste
  • 1. Domene
  • 2. Kontaktopplysninger
  • 3. Bekreftelse

Domene

Bekreft domenenavn*
Priser gjelder per domene og er oppgitt eks moms.
Oppgi maks pris i norske kroner eks moms.

Hvordan tjenesten fungerer

Hvis domenenavnet du ønsker allerede er registrert av noen andre, kan du bruke vår globale domene meglertjeneste.

Ved bestilling av tjenesten vil en av våre konsulenter med lang erfaring med forhandlinger forsøke å fremforhandle en avtale om kjøp av domenet for deg til billigst mulig pris.

Vi starter prosessen med å kontakte bedriften eller personen som eier domenet straks oppstartskostnaden er betalt. Hvis det blir gjort en avtale om overdragelse påløper et honorar på 20% av kjøpesummen.

Hvis vi ikke kan kontakte registranten eller registranten nekter å selge, er det ingen ekstra kostnader utover oppstartskostnaden. 

Ved bestilling av tjenesten vil vi umiddelbart starte å klartlegge eierforhold til domenet, navn på juridisk eier, informasjon om deres virksomhet etc. Kjøpet ditt kan ikke refunderes og kan ikke overføres til et annet domene. Hvis du vil forfølge et annet domenenavn i stedet for det du opprinnelig kjøpte, må du legge inn en ny bestilling for dette domenet. 

Vi anser tjenestene som ferdig levert når:

  • Vi har gjort et rimelig forsøk på å kontakte den aktuelle domenenavnsregistranten uten svar innen en periode på 30 dager.
  • Du ønsker ikke lenger å forfølge domenenavnet.
  • Den nåværende eieren av domenet avviser ditt høyeste tilbud.