Treff potensielle kunder i Google sitt søk

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Bestem selv hvilke søkeord du vil bli synlig på.

Du betaler bare for resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din. Og du har alltid økonomisk kontroll ved at du selv bestemme ett maks dagsbudsjett.

Bli synlig der dine kunder er

I følge Google bruker 97% søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud. Siden Google er den foretrukne søkemotoren i Norge er det forretningskritisk for mange bedrifter å være synlig her.

I Norge har Google fullstendig overtatt som den foretrukne søkemotoren fremfor de tradisjonelle katalogtjenestene. Er du ikke synlig på Google, finner heller ikke kundene frem til deg.

Vi hjelper bedrifter med få optimal plassering i Google sitt søk og med å unngå å betale for urelevant trafikk.

Bedrifter velger å få vår hjelp med dette fordi de ønsker å få best mulig plassering og unngå å betale for urelevant trafikk. Vi er spesialister på Google og bruker vår kompetanse slik at våre kunder får optimal plassering og unngår å betale for unødvendige kostnader ved å fokusere på faktorer som Adrank, Qualityscore og CTR. I tillegg har vi fokus på at våre kunder skal kunne ta beslutninger om sin markedsføring basert på fakta fremfor magefølelse. Derfor setter vi alltid opp konverteringssporing for våre kunder, slik at de eksakt kan se hvilke søkeord og annonser som har generert dem nye kunder.

Bruk annonsebudsjettet kun mot de som er potensielle kunder

Vi kan målrette annonsene mot kunder i bestemte land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din.

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr i tidsrommet hvor du har åpent.

Et eksempel på hva vi fokuserer på ved selve annonsen:

Perfekt AdWords eksempel

Velg den løsningen som passer for deg


*

Du kan selv bestemme en øvre grense på daglig forbruk

Ingen bindingstid, du betaler kun for den tiden vi bistår degfra mnd til mnd

Dedikerte konsulenter som tar seg av alt

Tilpasset

Etter avtale/per mnd
  • Mer enn 100 søkeord
  • Synlighet i Google sitt søkeresultat
  • Dedikert konsulent som optimaliserer kampanjen for å sikre best plassering til best pris.
  • Plattform som optimaliserer for å få best plassering til best pris.
  • Oppsett av konverteringssporing

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer ditt eget dagsbudsjett, kostnadene vil avhenge av hva du prøver å oppnå med annonseringen. Bare start med et dagsbudsjett du kan leve med, og juster det så etter behov.

Noen bedrifter får en god start med et budsjett på bare 100-200 kroner per dag, mens andre virksomheter er komfortable med å investere flere tusen kroner i måneden. 

Du betaler bare for resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din.